Posts Tagged ‘malas nak buat tag banyak2lah!’

h1

Apa Bezanya 3 Blog Menteil?

September 30, 2010

Soalan nie tak pernah ditanyakan sesiapa pun.. Tapi aku menggatal saja nak menaip, aku nak buat macam mana.. Untuk pengetahuan sesiapa yang membaca (jika ada), aku mempunyai 3 blog yang aktif

1. menteil.net – eksperimentasi minda celaru
2. menteil – eksperimentasi blog celaru
3. minda celaru – bila kekeruhan minda berfungsi

Bukankah ketiga²nya mempunya tagline yang lebih kurang? Pesal nak buat banyak² pulak? Buat satu sudah!

Haha.. Suka hati aku lah! Aku yang manage semua pun.. Bukan ada suruh sapa².. Baiklah.. Ini sebenarnya jawapannya..

Read the rest of this entry ?