Posts Tagged ‘keyword’

h1

Pembersihan Keyword Berjaya!

December 1, 2010

Penutup untuk laporan statistik menteil.net bulan November – mengecewekan dari segi trafik, memang jatuh mencanak.. Puncanya – malas nak update! Tetapi apa yang aku suka bila misi pembersihan keyword telah berjaya dilakukan dengan jayanya.. Dan ini juga salah satu punca trafik aku jatuh merudum! Huhu..

“berani kau letak keyword blog ko kat sini menteil?!” alah.. Apa nak heran.. Kalau nak ambil dan lawan keyword dengan aku pun tak kisah.. Hehe.. Aku kan baik hati suka berkongsi.. Ok sila muntah sekarang..

“kenapa tak letak keyword count nya encik menteil?” err.. Malulah! Bukan banyak pun.. Read the rest of this entry ?

h1

Tayangan Perdana Di Dungun Masih Panas?

December 16, 2008

4534535466

Aku pon tak tau la kenapa.. Kenapa suka sangat pengguna internet nie mencari bahan² lucah kat internet nie.. Sebagai seorang yang baru belajar menggunakan SEO, kadang² ada juga aku try menggunakan keyword panas nie.. Tapi tak secara melampau macam “gadis bogel” “gadis telanjang” “awek melayu dirogol beramai²” “lesbian gersang” huhu.. Aku masih punya etika.. Hehe.. Ayat poyo.. Tengok lagi screenshot untuk keyword Tayangan Perdana di blog aku.. Read the rest of this entry ?