h1

Penutupan Rasmi Ntahla.Net

November 5, 2010

Aku pemilik ntahla.net ingin mengumumkan bahawa blog ntahla.net akan ditutup serta merta..

Untuk pengetahuan, ntahla.net ini diupdate secara manual.. Maka masa yang banyak perlu diambil untuk menguruskan ntahla.net.. Di awal pembukaannya memang tiada masalah kerana aku hanyalah seorang pelajar yang punya banyak masa di waktu itu, berbeza dengan kehidupanku sekarang..

Sekadar penambahan, url – ntahla.net/v3 dan isinya masih dikekalkan tetapi borang untuk menghantar blog baru akan dibekukan sampai bila-bila.. url – ntahla.net akan di’redirect’kan ke blog ini atau aku akan jadikan ia domain untuk tumblr aku.. Itu akan aku fikirkan nanti.. Masih tiada perancangan..

Jadi kepada sesiapa yang ingin membuang banner ntahla.net dipersilakan, tiada masalah.. Kepada sesiapa yang ingin maki dan marah aku sekarang, silakan.. Kepada siapa yang pernah menolong, terima kasih.. Kepada yang menghantar email dan tiada respon, maafkan aku..

7 comments

  1. Ingat lagi gua pernah submit blog lama dalam ntahla.net.Trafik laju beb.Btw,thanks bro.


    • kisah lama.. tapi trafik mencanak lagi tu kat ntahla.net, cuma bila blog dah banyak sangat pilihan jadi banyak la kan.. hehe..


  2. Alahai sedinh jek bunyinyer


    • tak de la sedih sangat.. boleh gelak2 lagi nie… =P


  3. teringat zaman menguruskan ntahla.net… kenangan🙂


    • masa aku bz ko wat, masa ko bz abes tergendala.. terbiar jer.. hahaha… ape pun thanks bro.. ko banyak tolong..


  4. http://wallaweicommunity.blogspot.com/

    salam bang, saya harap web saya dapat mengganti pemergian ntahla.net

    tapi saya punya tak seberapa lah. maaf



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: