Archive for August, 2010

h1

Paypal Dengan Maybank Visa Debit Card

August 23, 2010

Yuhuu… Bertemu kembali kepada blog yang takde pengunjung nie.. Hehe.. Sendiri tahu, kalau aku update kat sini dah tentulah lebih untuk aku sendiri.. Dan kali nie aku nak bagi panduan macam mana nak buat akaun paypal link kepada kad visa debit maybank (selalu keliru dengan susunan ayat nama kad nie).. Dulu aku dah buat, tapi disebabkan tak aktif maka ntah kemana akaun tu pun aku tak tau.. Huhu.. Dulu aku buat pakai Public Bank, now meh kita torai buat dengan Maybank pulak…

Klik setiap gambar untuk mendapat kepuasan yang lebih ghairah.. Kalau tak nampak la… Read the rest of this entry ?

Advertisements
h1

My Youtube Top Subscribed

August 5, 2010

Heiyo.. Salam.. Lamanya tak update sini.. Huhu.. Sampai aku lupa tujuan blog nie ada.. Skang malas lah nak buat tuto apa semua.. Baik aku update ikut suka jer..

Semenjak dua menjak nie, tenet aku laju giler lah.. So kalau bosan-bosan aku layan jugak youtube nie.. So nie aku tunjukkan antara user youtube yang aku suka.. Jom layan..

MysteryGuitarMan
Lepas tengok satu je video dia nie, mesti korang nak tengok lagi.. Memang kreatif giler la dia nie… Read the rest of this entry ?