h1

WP-Stats Blog Aku

February 2, 2009

wp-stats

Disebabkan aku boring dan nak hilangkan tension, aku saja buat perbandingan statistik 3 blog aku.. Buat perbandingan dan huraikan kenapa.. Hehe.. Poyo jer lah.. Takde ape yang menarik pon.. Sebagai panduan sahaja.. Meh tengok..

menteil

Ini untuk menteil.net.. Tengoklah.. Sangat berterabur.. Benci betul aku tengok.. Hari nie tinggi, esok down.. selalunya berulang macam tu la.. Apa yang aku boleh rumuskan, setiap kali ada entry baru, time tu la point aku ‘mencanak’.. Berbeza dengan blog mp3 aku, tengok bawah nie..

mp3

Susunan dia teratur sikit.. Cuma akan bercelaru bila server aku down.. Sebab banyak faktor akan terganggu bila server aku down di blog nie.. 2 3 hari lepas aku buat ‘rombakan’ dan mula memasukkan lagu baru dan keputusannya sangat menyenangkan.. SEO juga dah mesra kembali dengan blog nie setelah sekian lama merajuk..

wp1

Ini pulak untuk blog nie.. Hehe.. Memang tak ramai pon…

2 comments

  1. hehehe. rasa macam nak belajar buat graf untuk subjek fizik pulak. graf terkongkang sana sini. hahaha. yang menteil.net tu memang nampak jauh beza ah.

    btw, yang pasal komen kat menteil.net tu, die tak kuar pape mesej pun. terus hilang lesap lepas komen. ingatkan masuk dalam spam.


  2. @diya yelah.. menteil.net tak stabil..
    hehe…

    erm.. xde masuk spam atau mane2..
    ntahla..
    memang tengah pelik nie..
    macam ada yang tak kena..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: