h1

menteil Report v1

February 2, 2009

data-kl

Owh! Aku sebok dengan pemindahan hosting sehingga lupa pulak ngan blog nie.. hehe.. Takper.. Tak kesah pon.. Bukan ramai visitor pon kat sinie.. Hehe.. Seperti sedia maklum, aku dah berpindah ke dataKL.. Walaupun ada sedikit masalah, tapi semua akan ok.. Setakat nie bagi aku, masalah belum 100% selesai.. Takper.. Pelan2 kayuh..

Pasal blog mp3 aku, aku dah siap sedia banyak file.. sila menikmati alam download yang seronok.. Hehe.. Walaupun penat tapi berbaloi.. Banyak kali tukar theme akhirnya balik ke asal semua.. Adeh! Nak tau masalahnya apa? Cuma aku tak dapat melihat Stats sahaja.. Jenuh aku carik jalan penyelesaian tapi tak jumpa.. Akhirnya balik ke theme asal..

Pasal ntahla.net? Ermm.. Penulis baru masih belum mahu memunculkan diri.. Oh lupa, aku baru memperbaharui domain ntahla.ner ke dataKL.. Jumlah RM 40.00.. Mahal jugak..

4 comments

  1. err… sape penulis ntahla.net menteil?


  2. @diya.. hehe.. rahsia..
    yang pasti dia seseorang yang istimewa..


  3. istimewa? awek menteil ke apa? kurius daku. hahaha.


  4. @diya hehe.. silalah mengkuriuskan dulu..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: