Archive for February, 2009

h1

Blog Jualan

February 28, 2009

messages-are-not-conversations

Salam dunia.. huhu.. Lama jugak aku tak update blog nie.. Bukan apa, biasalah alasan yang sama >> sibuk.. Er.. Betul apa.. Aku memang betul2 sibuk.. Dengan internet dan juga projek untuk masa depan.. Paling banyak sibuk di internet.. Hehe.. Target aku untuk bulan nie di menteil.net hampir tercapai.. oh ye.. menteil.net dah berwajah baru.. Kalau ikutkan hati tanak aku tukar, tapi apakan daya.. Banyak yang rosak.. Read the rest of this entry ?

h1

WP-Stats Blog Aku

February 2, 2009

wp-stats

Disebabkan aku boring dan nak hilangkan tension, aku saja buat perbandingan statistik 3 blog aku.. Buat perbandingan dan huraikan kenapa.. Hehe.. Poyo jer lah.. Takde ape yang menarik pon.. Sebagai panduan sahaja.. Meh tengok.. Read the rest of this entry ?

h1

Jauh jugak

February 2, 2009

242323

baru aku perasan.. setiap hari aku pergi ke tempat yang jauh.. dah tu pulak aku kadangkala berulang alik ke rumah hampir 3 hari sekali.. uish.. seksa juga beb!

perjalanan sejauh 12.6 km mengambil masa lebih kurang 20 minit.. thanks google maps sebab gtau.. hehe

h1

menteil Report v1

February 2, 2009

data-kl

Owh! Aku sebok dengan pemindahan hosting sehingga lupa pulak ngan blog nie.. hehe.. Takper.. Tak kesah pon.. Bukan ramai visitor pon kat sinie.. Hehe.. Seperti sedia maklum, aku dah berpindah ke dataKL.. Walaupun ada sedikit masalah, tapi semua akan ok.. Setakat nie bagi aku, masalah belum 100% selesai.. Takper.. Pelan2 kayuh..

Pasal blog mp3 aku, aku dah siap sedia banyak file.. sila menikmati alam download yang seronok.. Hehe.. Walaupun penat tapi berbaloi.. Banyak kali tukar theme akhirnya balik ke asal semua.. Adeh! Nak tau masalahnya apa? Cuma aku tak dapat melihat Stats sahaja.. Jenuh aku carik jalan penyelesaian tapi tak jumpa.. Akhirnya balik ke theme asal..

Pasal ntahla.net? Ermm.. Penulis baru masih belum mahu memunculkan diri.. Oh lupa, aku baru memperbaharui domain ntahla.ner ke dataKL.. Jumlah RM 40.00.. Mahal jugak..