h1

Kekecewaan Berblog

January 22, 2009

32424242fgsd

Salam.. Erm.. Lama benar aku tak update kat sinie.. Tak lama lagi menteil.net akan cukup usianya setahun.. Dalam berblog selama setahun nie banyak jugak yang aku belajar.. Tertanya berblog nie memang menyeronokkan.. Ramai kenalan, banyak ilmu dikutip dan banyak pengalaman yang dikongsi.. Tapi bila berblog nie memang ada masa kita akan kecewa.. Apa yang aku kecewa sangat nie? Ok.. Ini rumusan setelah lama tak berblog nie.. Hehe..

1. Apa lagi.. Blog down la.. Memang sangat hangin.. Dalam memakai hosting nie (malas aku nak nyatakan yang mana.. Nanti macam aku cuba menjatuhkan pulak) dah banyak kali blog aku down.. Kalau sekali dua memang boleh sabar.. Tapi kalau dah selalu, kemarahan tu boleh sampai tahap sumpah seranah.. Shit.. Aku dah tekad akan bertukar hosting.. Hosting yang aku guna sebelum nie pon dah cukup setahun… Elok sangat la tu..

wrerw52

2. Spam! Spam! Spam! Adeh! Bosan betul melayan spam yang banyak nie.. Akismet dah tak jalan ker.. Bosan tol la..

3. Celcom broadband sangat lembab! Macam sial la.. Aku tengok dah ramai yang komplen.. Tapi takde respon pon.. Sama jer aku tengok.. Hampeh! Aku baru jer nak bersuka ria dapat on9.. Tapi jadi macam nie pulak..

4. menteil.net semakin dibenci? Hehe.. Ini respon silent reader aku sendiri.. Tapi aku kecewa ke? tak la.. Memang aku dah agak.. Sebab kebelakangan nie menteil.net bercerita hal perihal aku jer.. Mesti ar bosan…

5. Blog mp3 aku terbiar.. Arghhh!!! Aku tak punya masa.. Aku sangat kecewa.. Bilalah aku nak mengupload nie.. Mana janji2 ko dulu menteil? Adeh!

6. ntahla.net pon terbiar.. Ermm.. Aku akan bagi kat orang lain nanti.. Nantikan.. hehe..

7. bosan! bosan! bosan!

7 comments

  1. alahai. sedih pulak baca entri kamu ni menteil. huhu. terasa kecewa sama.

    ye ye. celcom broadband macam tak berapa nak betul seminggu dua baru ni. nasib dah balik rumah. guna wireless laju sket. huhu


  2. cop. err.. ada ke yang cakap menteil.net dibenci? adeh. diya rasa biasa je. normal lah kalau cerita pasal life sendiri. bloggers kan punya life masing2. isk3, kesian kamu.


  3. ada…
    kalau rajin carik balik komen2 kat menteil.net
    kat shoutbox pon ada..
    hehe..

    tapi aku tak kesah la..
    blog aku, aku punya suka… hehe


  4. makkkk aihhh banyknyer blog ko nak maintain
    ada masa ke eh ? ehhe
    anyway aku pun rasa akismet dah makin hampeh la lately neh. eheh🙂


  5. hehe… memang xde mase beb!
    celaru gak aku..


  6. salam…
    baru perasan ko ada blog ni…hihi
    p/s: skarang ko hosting kat mana ekk?


  7. dataKL



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: