h1

Berehat dan Sedikit Report

December 18, 2008

5463535

Aku akan berehat seketika.. Sebab ada perkara yang tak boleh nak elak.. So susahlah aku nak update blog.. Tapi blog mp3 tetap akan cuba berusaha..  Banyak blog akan tergendala.. Kecewanya aku.. Hidup tanpa internet mungkin baik.. Biarlah aku berehat.. huhu..

menteil.net diserang teruk oleh spam semalam.. hari ni pon masih berterusan.. aku tak tau kenapa.. dan mungkin akan berlanjutan.. tengok screenshot..

w34525252

nie pulak screenshot ham er.. aku tak tau menatang apa sebenanya ni.. ape ha?

ham

disebabkan malas nak layan.. aku biarkan ajer.. huh!

OK! Keyword semalam dari wp stats

678686

Carian upin dan ipin memang popular.. Dari puasa sampai la ke hari nie.. Tapi kan en pengguna internet… Bukan macam tu caranya letakkan address web.. Letakkan upindanipin.com.my terus sampai ke sane..

Kantoi maksiat? WTF! Aku tak penah kantoi maksiat okeh! Eh? Aku tak penah buat maksiat!

Ini dari google untuk minggu lepas..

234234fdsf

Malas nak bercerita pasal tayangan perdana nie.. Baik tengok Forum Perdana Ehwal Islam la weh!

ilusi lucah? WTF! Aku tak pernah ajak berilusi macam tu la…

Sedihnya carian menteil berada di bawah.. haha..

Ada header baru di menteil.net.. clear cache dan lihat paparan baru.. hehe..

salam perpisahan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: