h1

Wajah Baru Dengan Visi Baru

December 17, 2008

dsfssf

Fuh! Memang penat giler aku mengedit theme nie.. Berjam²!! Naik gile aku.. Ada jer yang tak kena dengan theme nie.. Tak sama macam aku mengedit di menteil.net walaupun pakai theme yang sama.. Bila edit tang sini Google Adsene pulak lari, bila edit tang sana sidebar pulak hilang.. Nasib kesabaran aku dapat menghasilkannya..Ditambah pulak dengan lembabnya celcom broadband.. Sabo jer la..

Ok.. Bercerita dengan visi (chewah!), aku akan aktif semula di blog nie.. Bukan aku sengaja tak nak aktif disini.. Cuma masalah celcom yang kadangkala sangat lembab membuatkan semuanya tergendala.. Lagi satu, rakan aku simple boyz dah hilang tak dapat dikesan.. Huhu.. So kena la keje sorang..

Ada sape nak jadi uploader kat sinie? Aku bagi letak banner baek punya besar kat side bar.. (tengok pic atas tu).. Apa untungnya? Hehe… Rahsia nie.. Aku dapat berlambak visitor dari blog mp3 nie.. Tak caye? Tengok screenshot dari WP stat..

referer-link

Tapi aku nak serius uploader.. Aku penah dapat uploader cam sial! Cakap jer melangit.. Keje haram! Tengok macam simplez boy tu, kemas jer keje dia..

Apa pon aku akan berusaha kuat untuk blog nie.. hehe.. Sharing is caring kan..

my mp3 blog!!

9 comments

  1. semalam baru aku download lagu kat blog ko. hehehe~
    auntie aku soh aku cari lagu melayu.

    rajen betol ko ek.
    aku tak paham macam mana ko boleh bersabar nak edit-edit theme bagai.
    aku mmg surrender la wei.
    hahhaa~


  2. ekekek. kalo nk curik link bley tak abg menteil. :p


  3. aku nye mp3.scukz.com pon tak tahu la ape cite. busy sangat.. dulu aku rajin cam ko la.. skang dah x larat.. dah tua la katekan.. kui2..


  4. @dieyla sengaja masuk ke tak sengaja? hehe..
    kem salam kat auntie..

    hehe.. nak blaja kena ar sabar sket..

    @ST aduh.. aku tak penah curik link nie.. rase tak best ar bro.. tapi kalau persetujuan bersama ok la kot.. hehe..

    @khai sama la kita tua.. haha.. memang rasa malas.. tapi nak wat gak..


  5. wahh…calon menantu ni
    rajin..kehkeh


  6. ape beza blog ni dgn blog tu?


  7. haha~
    aku masok rantaian blog.
    then nampak blog ko ni.
    tak tersengaje la gamak nya.😛


  8. @kak jie anak perempuan kak jie yang sulung umur brape?
    dah ada yang punya?

    @myadlan blog mane nie bro?

    @dieyla oh.. tak sengaje la tu..


  9. menteil kalau tuka layout, mesti cantik2. jeles tol. huhu.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: