h1

E-kedai Berjaya Dibina

December 6, 2008
e-shop menteil
e-shop menteil

Setelah bertungkus lumus dalam kesibukan sempat jugak aku membina satu blog berbentuk e-shop.. Tak susah pon.. Yang susahnya bila celcom broadband terlalu lembab nak mati..

Blog nie menggunakan platform wordpress dan beberapa plugin.. Terima kasih pada pakcik google yang banyak membantu..

Blog nie dalam simpanan lagi dan tak akan di publish sekarang walaupun dah ada domain yang best! hehe.. Nanti la kalau dah bersedia..

One comment

  1. tak sabar-sabar aku nak tahu…berminat aku nak belajar..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: