h1

Mempergunakan Gambar Gadis Di MyBlogLog Untuk Menarik Traffic Blog

December 5, 2008

main picture

Aku nak tunjukkan macam mana menarik dan menambah bilangan pelawat ke blog dengan menggunakan gambar gadis comel atau seksi.. Kali nie aku nak tunjukkan penggunaan gambar di MyBlogLog..

Cara ini tidak digalakkan.. Terpulang pada masing²..

Sebenarnya aku buat pegujian nie 2 3 bulan yang lalu.. Baru sekarang aku berkesempatan meletakkan di sinie..

Mula² aku buat satu blog.. Blog nie menggunakan medium wordpress dan sangat simple.. Kemudian aku daftar di MyBlogLog dan letakkan blog yang aku buat tu.. Ini blog yang dah aku daftarkan..
blog

Langkah seterusnya, aku geledah di MyBlogLog dan Join Jika blog dia sangat famous dan punya member yang ramai.. Jangan lupa singgah juga ke dalam blog dia.. Ulang perkara yang sama sehingga limit yang dibernarkan MyBLogLog habis..

Hasilnya? Lihat..

Blog aku berada dalam senarai Hot Community..
2432223424242

Aku pulak berada dalam senarai Hot Member.. Lihat gambar dan blog aku berada di mana².. Hehe..

23442343412343

Mempunyai member comunity yang ramai..
45werw

User yang tak putus² reques.. Kebanyakannya lelaki.. Hehe..
qreqwrqr

Kalau dah macam tu, member pon dah tentu la ramai..

Percaya atau tak, aku gunakan cara nie tak sampai seminggu untuk hasil yang begini..

Perhatian!!
-aku hanya menunjukkan sahaja hasilnya bukan berniat untuk mengajar..
-di blog peribadi, aku hanya mempergunakan gambar tapi tidak melakukan langkah seterusnya untuk mencari traffic.. sebaliknya pelawat yang mencari aku.. hehe.. tak la.. salam..

6 comments

  1. hehehe. dari dulu lg dh perasan menteil suka guna gambar awek cun dlm mybloglog. takde perasaan diya nak guna avatar lain slain avatar katun. ngehhh


  2. Inilah namanya: MANIPULASI yang KONTROVERSI.

    Nanti nak kena try taktik ni. Tengok gambar gadis, semua orang jadi ghairah. =)


    • jangan ghairah sangat bro.. hehe..


  3. haha. tak pernah lak aku nak cuba cara ni, takut tak berkat lak trafik aku. huhu.


  4. Huhuhuhu. AKu dah lama tak layam myblog..
    Ntah apa kisah pun tak tau


  5. […] pon.. Janji boleh menarik minat.. Cara yang ini boleh digunakan di no 2, 3 dan 5.. Tak percaya? Kat sinie ada buktinya.. […]



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: