h1

Wajah Baru Rantaian Blog

December 4, 2008

Haritu saja aku godek blog blogspot aku > rantaian blog.. Tempat aku kumpulkan link2 peberet aku.. Godek punya godek, last2 hancur.. Cis!! Ternyata aku memang fail kalau dengan blogspot nie… Sebelom nie pon page nie memang buruk giler.. Aku edit2 skit jer..

Aku carik la template yang berkenan sampai la jumpa template klon WP nie.. Edit punya edit siap jugak.. wah!! Cantik! Haha.. Tak pernah aku edit template serancak nie dulu.. Aku akan godek n blaja lagi..

2 comments

  1. tu lah… diya pun terkejut tgk rantaian blog yg berubah vas gedabas. sekalung tahniah utk menteil. heheh.

    klw bab edit template, diya suka blogspot lg lah. kdg blh jd addicted dgn coding template. especially bila guna template kat blogskins.com


  2. hehe.. thanks…

    aku baru nak blaja nie..
    tak macam diya dah terel.. hehe..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: