Archive for December, 2008

h1

Berehat dan Sedikit Report

December 18, 2008

5463535

Aku akan berehat seketika.. Sebab ada perkara yang tak boleh nak elak.. So susahlah aku nak update blog.. Tapi blog mp3 tetap akan cuba berusaha..  Banyak blog akan tergendala.. Kecewanya aku.. Hidup tanpa internet mungkin baik.. Biarlah aku berehat.. huhu.. Read the rest of this entry ?

Advertisements
h1

Wajah Baru Dengan Visi Baru

December 17, 2008

dsfssf

Fuh! Memang penat giler aku mengedit theme nie.. Berjam²!! Naik gile aku.. Ada jer yang tak kena dengan theme nie.. Tak sama macam aku mengedit di menteil.net walaupun pakai theme yang sama.. Bila edit tang sini Google Adsene pulak lari, bila edit tang sana sidebar pulak hilang.. Nasib kesabaran aku dapat menghasilkannya..Ditambah pulak dengan lembabnya celcom broadband.. Sabo jer la.. Read the rest of this entry ?

h1

Tayangan Perdana Di Dungun Masih Panas?

December 16, 2008

4534535466

Aku pon tak tau la kenapa.. Kenapa suka sangat pengguna internet nie mencari bahan² lucah kat internet nie.. Sebagai seorang yang baru belajar menggunakan SEO, kadang² ada juga aku try menggunakan keyword panas nie.. Tapi tak secara melampau macam “gadis bogel” “gadis telanjang” “awek melayu dirogol beramai²” “lesbian gersang” huhu.. Aku masih punya etika.. Hehe.. Ayat poyo.. Tengok lagi screenshot untuk keyword Tayangan Perdana di blog aku.. Read the rest of this entry ?

h1

Twitter Dan Keyword Panas

December 14, 2008

54635

Kan aku dah cakap.. Twitter memang sedikit membantu dalam trafik blog..

Ini plak screenshot untuk key panas aku semalam.. Tak abis2 lagi orang carik tayangan perdana nie.. Adui!! Insaflah wei..

Yang kat bawah ni pulak ada ke minat lelaki bangla? Ingat blog aku mencari jodoh bangla ke? Adeh! Read the rest of this entry ?

h1

Mencari Link Setempat Di FEEDJIT

December 12, 2008

ersdada

Sila jangan gelak.. Aku baru tau pasal benda nie.. Adeh.. Senang la aku nak meronda² kat alam maya nie.. Boleh gak tumpang sekaki kat blog² yang popular..

Try untuk blogger di Shah Alam  Read the rest of this entry ?