h1

Tiada Mood Pulak Dah..

November 27, 2008

Macam biasa la.. Kalau baru pas hosting aku pulih dari down berhari², mood aku untuk terbitkan entry memang hampeh.. Tapi aku still melawat blog² lain.. Aku akan tinggalkan komen di mana yang patot..

Aku kena amek masa untuk pulihkan diri aku pulak setelah hosting aku yang pulih.. Bosan la macam nie.. Kadang² aku terfikir jer nak tukar hosting baru.. Ramai twitterland sarankan aku buat macam tu.. Tapi aku kena fikirkan banyak perkara sebelum bertukar hosting.. Adui!! Kecelaruan!!!

Aku skang nie tengah berusaha untuk pulihkan ntahla.net.. database dah lebur! Aku kena mula dari awal.. Aku nak try buat database baru tapi menggunakan blog yang sama.. Boleh ke? Aku tak penah try la.. Bagus jugak.. Satu ilmu baru untuk aku..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: