h1

Google Adsense di Menteil.Net

November 26, 2008

Aku banyak dapat email yang menyuruh aku letak iklan di blog… ntahla.. kadang2 aku malas nak letak.. bukan sebab aku kaya tapi aku malas serabutkan blog aku..

Tapi untuk percubaan, aku letakkan juga google adsense di blog aku dengan kemas.. lihat contoh.. comel jer kan.. haha…

adsense-3223

adsense-3344

Tapi yang malangnya google adsense tak support semua entry aku.. cam tak best pulak.. tengok la aku pasang sampai bila..

baru tadi awek aku bagi SMS bengang giler sebab tak layan dia.. puncanya aku tak reply SMS dan tak jawab panggilan dia disebabkan aku terlalu sibuk dengan masalah hosting aku nieh..

G larh lyn intrnet 2.. Syg bkn penting pun kn.. Xlyn syg slame2nye pun xpe.. Dah ar askum..

adeh!!

4 comments

  1. diya tak pernah berminat nak letak iklan. huhu. mcm semak jelah klw byk2 iklan.


  2. hehe… sebab tu aku buat simple jer..
    aku pon tak suka semak2 nie…


  3. aip. menteil. hehe

    ni alamat blog br diya

    http://tentang-diya.blogspot.com

    blog hilangkan bosan namanya tu. hehehe

    err, nnt delete komen ni taw ^-^


  4. SEO Blog Expert Online Info…

    … ake me a Lems […]…



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: