h1

down lagi

November 26, 2008

blog server down!

menteil.net down lagi… lagi???!! yup!! aku pon tak tau ini kali ke berapa.. aku dah naik letih dengan mende alah bangang macam nie.. kena buat apa? contact supprt jer la.. katanya beberapa minit.. hotak ko! dah berapa jam ntah aku pon tak dapat kira.. maknanya lama la tu bunguks!

3 comments

  1. sajer nak try komen kat sinie…


  2. benda tu lah yg slalu kuar bile diya nak jenguk blog menteil.net . btl payah nak masuk blog tu. skang dh ok lah kot. nape ye jadik gitu?


  3. biasa la cik diya..
    resam bagi yang berhosting nie..
    kita pon tak boleh nak kawal..



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: