Archive for the ‘admin’ Category

h1

Protected: Dilema Alam Pekerjaan

December 29, 2010

This content is password protected. To view it please enter your password below:

h1

menteil.net Menyokong Earth Hour

March 27, 2009

earth-hour2

menteil.net menyokong sepenuhnya earth hour.. Korang bila lagi? Bagi pengguna wordpress self host, boleh dapatkan plugin di sini.. Tak susah pon.. Install dan Actice jer.. Mari selamatkan bumi.. Bukan luak pon tutup blog sejam.. Takut tak dapat income bila tutup blog? Tak guna duit yang dapat tu kalau bumi takde lagi.. Hehe..

h1

Jauh jugak

February 2, 2009

242323

baru aku perasan.. setiap hari aku pergi ke tempat yang jauh.. dah tu pulak aku kadangkala berulang alik ke rumah hampir 3 hari sekali.. uish.. seksa juga beb!

perjalanan sejauh 12.6 km mengambil masa lebih kurang 20 minit.. thanks google maps sebab gtau.. hehe

h1

Berehat dan Sedikit Report

December 18, 2008

5463535

Aku akan berehat seketika.. Sebab ada perkara yang tak boleh nak elak.. So susahlah aku nak update blog.. Tapi blog mp3 tetap akan cuba berusaha..  Banyak blog akan tergendala.. Kecewanya aku.. Hidup tanpa internet mungkin baik.. Biarlah aku berehat.. huhu.. Read the rest of this entry ?

h1

WordPress 2.7 Berwajah Baru

December 5, 2008

dashboard

Akhirnya WP 2.7 keluar juga.. Tapi ini hanya untuk WP.com dan WP.org masih lagi beta aku tengok… Sebenarnya aku dah try versi beta nie dulu.. Sempena pelancarannya nie aku nak tunjukkan serba sedikit mengenai WP 2.7 nie… Ini apa yang aku minat dengan pembaharuan nie… klik gambar untuk saiz sebenar.. Read the rest of this entry ?

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.