h1

Pembersihan Keyword Berjaya!

December 1, 2010

Penutup untuk laporan statistik menteil.net bulan November – mengecewekan dari segi trafik, memang jatuh mencanak.. Puncanya – malas nak update! Tetapi apa yang aku suka bila misi pembersihan keyword telah berjaya dilakukan dengan jayanya.. Dan ini juga salah satu punca trafik aku jatuh merudum! Huhu..

“berani kau letak keyword blog ko kat sini menteil?!” alah.. Apa nak heran.. Kalau nak ambil dan lawan keyword dengan aku pun tak kisah.. Hehe.. Aku kan baik hati suka berkongsi.. Ok sila muntah sekarang..

“kenapa tak letak keyword count nya encik menteil?” err.. Malulah! Bukan banyak pun..

Bulan Oktober

Bulan Disember

Tengok! Ada 4 jer! Itu pun bukan top 25.. Lagipun itu yang berkaitan jer.. Pasal dara – cerita teruna dan dara aku tu.. Pasal pelajar sekolah – cerita budak dungun tu (takde link download ok! aku bukan sejakun tu sekali nak kejar trafik, hahaha) dan budak uitm – cerita budak uitm offer aku live webcam.. Apa yang paling menggembirakan bila top 10 aku tiada satu pun keyword hampeh nie..

Ada keyword main dengan nenek tu tak paham betul aku, siapa la ada selera orang tua nie.. buduh betul!

Kesimpulannya – Misi Berjaya!

2 comments

  1. [...] kata kunci yang sama sekali tidak berkaitan dengan entry (mungkin ada yang tinggal seketul dua).. Lihat pautan.. Pendapat aku; tak salah menggunakan penipuan cara halus ini jika berniat baik, tetapi berpada² [...]


  2. [...] kata kunci yang sama sekali tidak berkaitan dengan entry (mungkin ada yang tinggal seketul dua).. Lihat pautan.. Pendapat aku; tak salah menggunakan penipuan cara halus ini jika berniat baik, tetapi berpada² [...]



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: