Archive for June, 2010

h1

Kecewanya Aku Dengan Google

June 19, 2010

frust menonggeng

Aku xtau aku buat apa, tapi semenjak dua menjak nie macam-macam pulak google buat kat blog aku.. Mula-mula dia tarik authorizing index, lepas tu dia turunkan Page Rank aku dari 3 kepada 0!! Then dia boleh pulang mengosongkan backlink yang aku dapat dari dia.. Seingat akulah, dulu memang beribu-ribu aku dapat, tapi sekarang? Kosong!! Dan yang terbaru, googlebot dia macam tak berfungsi dah kat blog aku nie.. Segala keyword yang dulunya aku pegang, kini semuanya terkebelakang.. Ishh!!! Apa dia nie?!! Apa salah aku en google?!! Read the rest of this entry ?

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.